за нас

Dongguan lianli електронни технологии ко оод, основана през 2017 г. и се намира в "qingxi град, dongguan", най-красивият град в китай, занимава се главно с производството и продажбите на сервизни шкафове за охлаждане на нефт, сървърно оборудване, шаси, захранвания (различни персонализирани захранвания, индустриални контролни захранвания), Blockchain хост електронно оборудване и ръб изчислителен софтуер разработване на софтуерен алгоритъм за разпределено съхранение (разработване на софтуер, оптимизация и обучение, сървърен хостинг, изграждане на клъстери, дистрибуция на nft, интелигентно разработване на договори и друг пълен набор от проектни решения)

Виж повече

новини

Защо gpu може да се използва за ускоряване на изчислителната скорост на изкуствения интелект или машинното обучение (паралелна изчислителна мощност)


Защо gpu може да се използва за ускоряване на изчислителната скорост на изкуствения интелект или машинното обучение (паралелна изчислителна мощност)


Какво е epik протокол?


Какво е "течно охлаждане" добив?


Въведение в antminer s19 pro hydro

Въведение в antminer s19 pro hydro dongguan lianli electronic technology co., ltd. е водещият световен производител на оборудване за охлаждане на течности, а също и най-близкият партньор на миньор и антиминер в китай.


Ползите и недостатъците на миньор м33s

Ползите и недостатъците на миньор m33s dongguan lianli electronic technology co., ltd. е водещият световен производител на оборудване за охлаждане на течности, а също и най-близкият партньор на миньор и антминер в китай.


<En> миньор m53 анализ на производителността

<En> миньор m53 анализ на производителността dongguan lianli electronic technology co., ltd. е водещ световен производител на оборудване за течно охлаждане, а също и най-близкият партньор на миньор и антиминер в китай.


S19 pro hydro цена и производителност: струва ли си инвестицията?

Dongguan lianli electronic technology co., ltd. е водещ световен производител на оборудване за охлаждане на течности, а също и най-близкият партньор на миньор и антиминер в китай. S19 pro хидро цена и производителност: струва ли си инвестицията


Виж повече