за нас

Dongguan lianli електронни технологии ко оод, основана през 2017 г. и се намира в "qingxi град, dongguan", най-красивият град в китай, занимава се главно с производството и продажбите на сервизни шкафове за охлаждане на нефт, сървърно оборудване, шаси, захранвания (различни персонализирани захранвания, индустриални контролни захранвания), Blockchain хост електронно оборудване и ръб изчислителен софтуер разработване на софтуерен алгоритъм за разпределено съхранение (разработване на софтуер, оптимизация и обучение, сървърен хостинг, изграждане на клъстери, дистрибуция на nft, интелигентно разработване на договори и друг пълен набор от проектни решения)

Виж повече

новини

Защо gpu може да се използва за ускоряване на изчислителната скорост на изкуствения интелект или машинното обучение (паралелна изчислителна мощност)


Защо gpu може да се използва за ускоряване на изчислителната скорост на изкуствения интелект или машинното обучение (паралелна изчислителна мощност)


Какво е epik протокол?


Какво е "течно охлаждане" добив?


Antminer psu: изчерпателно ръководство за захранващи устройства за електрическо и разпределително оборудване

Въведение: antminer psu играе жизненоважна роля в електроенергийната и разпределителната индустрия. Това ръководство има за цел да ви предостави ценна информация за този решаващ компонент, без да се задълбочавате в никакви обещания, цени или конкретни марки. 1. разбиране на antminer psu: antminer psu, кратко за antminer захранващ блок, е специализирано устройство, предназначено да осигури надеждна и ефективна мощност t


Крайното ръководство за избор на правилния antminer psu

Съдържание: 1. въведение: разбиране на важността на antminer psu 2. фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на antminer psu 3. мощност: определяне на вашите изисквания за добив 4. ефективност и консумация на енергия: максимизиране на възвръщаемост 5. съвместимост: осигуряване на перфектен мач 6. надеждност и издръжливост: инвестиране в дълголетие 7. охлаждане и нива на шум: поддържане на оптимални Перфо


Крайното ръководство за избор на захранване на antminer: всичко, което трябва да знаете за оптимално добив


Еволюцията на резервоарите за водно охлаждане в компютърните игри

Резервоарите за водно охлаждане революционизират света на компютърните игри, като предоставят ефективни решения за охлаждане за високопроизводителни системи. Тази статия изследва еволюцията на резервоарите за охлаждане на вода и тяхното въздействие върху игралния опит.


Виж повече