OM OS

Denne forordning træder i kraft på tyvendedagen efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende. Ltd., grundlagt i 2017 og beliggende i "Qingxi Town, Dongguan", den smukkeste by i Kina, er hovedsagelig beskæftiget med produktion og salg af oliekøleskabe, serverudstyr og chassis strømforsyninger (forskellige tilpassede strømforsyninger, industrielle styring strømforsyninger) Blockchain vært elektronisk udstyr og edge computing software Udvikling af distribueret lager software algoritme (softwareudvikling, optimering og træningsvejledning, server hosting, klyngekonstruktion, NFT-distribution, smart kontraktudvikling og andre komplette projektløsninger)

Se mere

NYHEDER

Hvilken slags GPU er det bedste valg til AI træning?

Som vi alle ved, optager nutidens nyeste læringsmodeller store hukommelsesplads, og mange GPU'er, der plejede at være kraftfulde i ydeevne kan nu være lidt utilstrækkelig i hukommelsen. Udforsker hvilke GPU'er kan træne modeller uden hukommelsesfejl, som er bedre egnet til pc'er og små arbejdsstationer. Den centrale konklusion i denne artikel er, at video hukommelsesstørrelse er meget vigtig. Ja, video hukommelsesstørrelse begrænser træningen af mange dybe læringsmodeller.

2022-06-21 Se mere

Ant gruppe samarbejder med kenanga Investment Bank Berhad for at udvikle kryptovenlige tegnebøger og handel applikationer

2022-08-29 Se mere

Zcash- grundlægger: bygge end-to-end-kryptering på det grundlæggende lag eller gøre det lettere og effektivt at sikre privatliv og anti censur.

2022-08-27 Se mere

Hvorfor GPU kan anvendes til at accelerere computerhastigheden af kunstig intelligens eller maskinlæring (parallel computerkraft)


US SEC formandens artikel: krypto regulering vil gavne investorerne og markedet.

2022-08-24 Se mere

Australske reguleringsmyndigheder planlægger at fokusere på krypto aktiver og Defa relateret svig i de næste fire år

2022-08-25 Se mere

"Bear Market Thinking" Web3 middleware er tilgængelig, hvad mangler vi fra udbruddet?

En chat om nylige tanker på Web3 middleware: data, sociale grafer og identitet. Web2 giganter har længe haft ejerskab og bruger rettigheder for brugerdata, og der er endeløse måder at tjene overskud direkte eller indirekte gennem data.

2022-07-09 Se mere

Hvad er EpiK Protocol?


Se mere