Πληροφορίες για τη

Άρθρο 3 Ltd., ιδρύθηκε το 2017 και βρίσκεται στο "Qingxi Town, Dongguan", η πιο όμορφη πόλη στην Κίνα, ασχολείται κυρίως με την παραγωγή και τις πωλήσεις υπηρεσιών ψύξης πετρελαίου, εξοπλισμού διακομιστών, πλαισίων, τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας (διάφορα προσαρμοσμένα τροφοδοτικά ηλεκτρικού ρεύματος, Ανάπτυξη αλγόριθμου λογισμικού διανεμημένου λογισμικού αποθήκευσης (ανάπτυξη λογισμικού) βελτιστοποίηση και κατάρτιση καθοδήγηση, φιλοξενία server, κατασκευή συστάδων, διανομή NFT, ανάπτυξη έξυπνης συμβάσεως και άλλες πλήρεις λύσεις έργου)

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Τι είδους GPU είναι η καλύτερη επιλογή για την εκπαίδευση τεχνητών τεχνητών;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα σημερινά μοντέλα βαθιάς μάθησης παίρνουν τεράστιο χώρο μνήμης, και πολλές GPU που παλιά ήταν ισχυρές στην απόδοση μπορεί τώρα να είναι ελαφρώς ανεπαρκής στη μνήμη. Εξερευνεί ποιες GPUs μπορούν να εκπαιδεύσουν μοντέλα χωρίς σφάλματα μνήμης, τα οποία είναι καλύτερα κατάλληλα για υπολογιστές και μικρούς σταθμούς εργασίας. Το βασικό συμπέρασμα αυτού του άρθρου είναι ότι το μέγεθος μνήμης βίντεο είναι πολύ σημαντικό. Ναι, το μέγεθος μνήμης βίντεο περιορίζει την εκπαίδευση πολλών μοντέλων βαθιάς μάθησης.


Ομάδα Ant συνεργάζεται με την Τράπεζα Επενδύσεων Kennga Berhad για την ανάπτυξη φιλικών κρυπτογραφημένων πορτοφολιών και εφαρμογών εμπορίας


Ιδρυτής Zcash: κατασκευή κρυπτογράφησης από end-to-end στο βασικό στρώμα ή διευκολύνει την ιδιωτικότητα και την κατά της λογοκρισίας


Γιατί GPU μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της ταχύτητας υπολογιστή της τεχνητής νοημοσύνης ή μηχανική μάθηση (παράλληλη ισχύς υπολογιστών)


Το άρθρο του προέδρου της SEC των ΗΠΑ: η κρυπτογράφηση θα ωφελήσει τους επενδυτές και την αγορά.


Αυστραλιανές ρυθμιστές σχεδιάζουν να επικεντρωθεί σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και το Defa σχετίζεται με την απάτη κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


Το "Bear Market Thinking" Web3 Middleware είναι διαθέσιμο, τι μας λείπει από το ξέσπασμα;

Μια συνομιλία για πρόσφατες σκέψεις στο Web3 middleware: δεδομένα, κοινωνικά γραφήματα και ταυτότητα. Οι γίγαντες Web2 κατείχαν από καιρό την ιδιοκτησία και τα δικαιώματα χρήσης των δεδομένων χρηστών, και υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι να κερδίσεις άμεσα ή έμμεσα μέσω δεδομένων.


Τι είναι το EpiK Protocol;


Δείτε περισσότερα