TIETOJA

Lisätietoja: Ltd., perustettu vuonna 2017 ja sijaitsee "Qingxi Town, Dongguan", kaunein kaupunki Kiinassa, osallistuu pääasiassa öljynjäähdytyspalvelukaappien, palvelinlaitteiden ja alustan tuotantoon ja myyntiin, virtalähteet (eri räätälöity virtalähteet, teollisuuden ohjausvirtalähteet) Blockchain isäntä elektroniset laitteet ja reunatietojen tietokoneohjelmistot Kehitys jaettavan tallennusohjelmiston algoritmin (ohjelmistojen kehittäminen, optimointi- ja koulutusohjaus, palvelimen hoito, klusterin rakentaminen, NFT-jakelu, älysopimusten kehittäminen ja muut projektiratkaisut)

Katso lisää

UUTISET

Millainen GPU on paras valinta tekoälyharjoitteluun?

Kuten tiedämme, nykypäivän huippuluokan oppimismallit ottavat valtavan muistitilan. ja monet GPU, jotka ennen oli tehokas suorituskyky voi nyt olla hieman riittämätön muisti. Tutkii, mitkä GPU voi harjoittaa malleja ilman muistivirheitä, jotka sopivat paremmin tietokoneisiin ja pieniin työpisteisiin. Tämän artikkelin ydinpäätelmä on, että videomuistin koko on hyvin tärkeä. Kyllä, videomuistin koko rajoittaa monien syvän oppimisen mallien koulutusta.

2022-06-21 Katso lisää

Mitkä ovat Aleon etuja?

2022-11-24 Katso lisää

Ant Group tekee yhteistyötä kenanga Investment Bank Berhadin kanssa kehittää kryptoystävällisiä lompakkoja ja kaupankäynnin sovelluksia

2022-08-29 Katso lisää

Zcashin perustaja: rakentaa peruskerrokseen loppuun salaus tai helpottaa yksityisyyden ja sensuurin vastaista varmistamista.

2022-08-27 Katso lisää

Miksi GPU voidaan käyttää nopeuttamaan tekoälyn tai koneoppimisen laskentopeutta ( rinnakkain tietojenvaihto)


US SEC puheenjohtajan artikkeli: krypto sääntely hyödyttää sijoittajia ja markkinoita.

2022-08-24 Katso lisää

Australian sääntelyviranomaiset suunnittelevat keskittyä kryptovarat ja Defa liittyvät petokset seuraavien neljän vuoden aikana.

2022-08-25 Katso lisää

"Bear Market Thinking" Web3 middleware on saatavilla, mitä puuttuu?

Keskustelu viimeaikaisista ajatuksista Web3-välineistä: data, sosiaaliset kaaviot ja identiteetti. Web2 jättiläiset ovat pitkään pitäneet käyttäjätietojen omistusoikeutta ja käyttöoikeuksia, ja on olemassa loputtomia tapoja tehdä voittoa suoraan tai epäsuorasti datan kautta.

2022-07-09 Katso lisää

Katso lisää