RóLUNK

Dongguan lianli electronic technology co., ltd., alapították 2017 és található "qingxi város, dongguan", a legszebb város kínában, elsősorban olajhűtő szervizszekrények, szerverberendezések, alvázok, tápegységek (különböző testreszabott tápegységek, ipari vezérlő tápegységek) gyártásával és értékesítésével foglalkozik, Blockchain host elektronikus berendezések és edge computing szoftverek elosztott tároló szoftver algoritmus fejlesztése (szoftverfejlesztés, optimalizálás és képzési útmutatás, szerver hosting, klaszter építés, nft disztribúció, intelligens szerződésfejlesztés és egyéb teljes projektmegoldások)

mutass többet

SAJTóSZOBA

Miért használható gpu a mesterséges intelligencia vagy a gépi tanulás számítástechnikai sebességének gyorsítására (párhuzamos számítástechnikai teljesítmény)


Miért használható gpu a mesterséges intelligencia vagy a gépi tanulás számítástechnikai sebességének gyorsítására (párhuzamos számítástechnikai teljesítmény)


Mi az epik protokoll?


Mi a "folyékony hűtésű" bányászat?


Introduction to antminer s19 pro hydro

Bevezetés az antminer s19 pro hydro dongguan lianli electronic technology co., ltd. a világ vezető gyártója a folyékony hűtőberendezéseknek, és egyben a legközelebbi partnere a szénbányász és az antminer kínában.

2023-04-04 mutass többet

Az előnyök és hátrányok a vegyesbányász m 33s

Az m33s dongguan lianli electronic technology co., ltd. előnyei és hátrányai a világ vezető gyártója a folyadékhűtő berendezéseknek, és egyben a legközelebbi partnere a bányász és az antminer kínában.

2023-04-03 mutass többet

<En> miner m53 teljesítményelemzés

<En> bányász m53 teljesítmény elemzés dongguan lianli electronic technology co., ltd. a világ vezető gyártója folyadékhűtő berendezések, valamint a legközelebbi partnere a bányász és az antminer kínában.

2023-03-31 mutass többet

S19 pro hydro ár és teljesítmény: megéri a befektetést?

Dongguan lianli electronic technology co., ltd. a világ vezető gyártója folyékony hűtő berendezések, valamint a legközelebbi partnere a bányász és az antminer kínában. S19 pro hydro ár és teljesítmény: érdemes-e a beruházás

2023-03-31 mutass többet

mutass többet