за нас

Донггуан ЛИНАНЛИ, Линд., Основана во 2017 и се наоѓа во "Кингси Town, Dongguan", најубавиот град во Кина, е главно вклучен во производството и продажбата на кабинетите за ладење на нафта, опрема на серверот, шасис, Снабдување на енергија (различни прилагодувани снабдувања на енергија, индустриски контролни снабдувања) Blokchain домаќин на електронска опрема и компјутерски софтвер развој на дистрибуираниот софтверски алгоритм за складиште (звојување на софтвер, Оптимизација и тренирање, домаќин на серверот, градежна група, дистрибуција на NFT, развој на паметниот договор и други комплетни решенија на проектот)

Гледај Повеќе

Вести

Каков GPU е најдобриот избор за обука на АИ?

Како што знаеме, денешните длабоки модели за учење земаат огромен мемориски простор. и многу ГПИ кои порано беа моќни во перформанство сега можат да бидат малку недоволни во меморијата. Истражува кои GPUs можат да обучуваат модели без грешки на меморијата, кои се подобро соодветни за компјутерите и малите работни станици. Главниот заклучок на оваа статија е дека големината на видео меморијата е многу важна. Да, големината на видео меморијата го ограничува обуката на многу длабоки модели за учење.


Група соработува со ''Ханга Investment Bank Берхад' за развој на крипто пријателски паричници и тргување апликации.


Основач на Zcash: Изгради криптирање на крај до крајот на основната слоја


Зошто GPU може да се користи за забрзување на компјутерската брзина на вештачка интелигенција или на учење на машината (паралелна компјутерска моќ)


Написот на претседателот на САД: Крипто регулативата ќе има корист инвеститорите и на пазарот.


Австралиските регулативери планираат да се фокусираат на криптовските средства и измамата поврзана со Депа во следните четири години.


Веб 3 е достапна, што недостасуваме од избивањето?

Разговор за неодамнешните мисли на Веб3 средната програма: податоци, социјални графики и идентитетот. Веб2 гигантите долго време ја држат сопственоста и користат правата на корисниците. и постојат бескрајни начини да заработиме профит директно или индиректно преку податоци.


Што е ЕпиК протокол?


Гледај Повеќе