TENTANG KAMI

Dongguan LIANLI Electronic Technology co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2017 dan terletak di "bandar Qingxi, Dongguan", bandar yang paling indah di China, terutamanya terlibat dalam pengeluaran dan penjualan kabinet perkhidmatan penyejukan minyak, peralatan pelayan, casis, bekalan kuasa (pelbagai bekalan kuasa disesuaikan, bekalan kuasa kawalan industri), Peralatan elektronik tuan rumah blockchain dan pembangunan perisian pengkomputeran kelebihan algoritma perisian penyimpanan teragih (pembangunan perisian, pengoptimuman dan bimbingan latihan, hosting pelayan, pembinaan kluster, pengedaran NFT, pembangunan kontrak pintar dan penyelesaian projek penuh lain)

melihat lebih banyak

BERITA

Mengapa GPU boleh digunakan untuk mempercepatkan kelajuan pengkomputeran kecerdasan buatan atau pembelajaran mesin (kuasa pengkomputeran selari)


Mengapa GPU boleh digunakan untuk mempercepatkan kelajuan pengkomputeran kecerdasan buatan atau pembelajaran mesin (kuasa pengkomputeran selari)


Apakah protokol kata-kata?


Apakah perlombongan "sejukan cecair"?


Pengenalan kepada antminer s19 pro hydro

Pengenalan kepada antminer s19 pro hydro Dongguan Lianli Electronic Technology co., Ltd. adalah pengeluar utama peralatan penyejukan cecair di dunia, dan juga rakan kongsi terdekat whatsminer dan antminer di China.


Manfaat dan kelemahan Whatsminer M33S

Manfaat dan kelemahan Whatsminer M33S Dongguan Lianli Electronic Technology co., Ltd. adalah pengeluar utama peralatan penyejukan cecair di dunia, dan juga rakan kongsi terdekat whatsminer dan antminer di China.


Analisis prestasi Whatsminer M53

Analisis prestasi Whatsminer M53 Dongguan Lianli Electronic Technology co., Ltd. adalah pengeluar utama peralatan penyejukan cecair di dunia, dan juga rakan kongsi terdekat whatsminer dan antminer di China.


S19 pro Hydro harga dan prestasi: adakah ia bernilai pelaburan?

Dongguan Lianli Electronic Technology co., Ltd. adalah pengeluar utama peralatan penyejukan cecair di dunia, dan juga rakan kongsi terdekat whatsminer dan antminer di China. S19 pro Hydro harga dan prestasi: adakah ia bernilai pelaburan


melihat lebih banyak