OVER

Dongguan LIANLI Electronic Technology Co., Ltd., opgericht in 2017 en gevestigd in "Qingxi Town, Dongguan", de mooiste stad in China, houdt zich voornamelijk bezig met de productie en verkoop van oliekoelkasten, serverapparatuur, chassis, voedingen (verschillende op maat gemaakte voedingen, voedingen voor industriële besturing), Blockchain host elektronische apparatuur en edge computing-software Ontwikkeling van gedistribueerde opslagsoftware-algoritme (softwareontwikkeling, optimalisatie en trainingsbegeleiding, serverhosting, clusterconstructie, NFT-distributie, slimme contractontwikkeling en andere volledige set projectoplossingen)

Bekijk meer

NIEUWS

Waarom GPU kan worden gebruikt om de rekensnelheid van kunstmatige intelligentie of machine learning te versnellen (parallelle rekenkracht)


Waarom GPU kan worden gebruikt om de rekensnelheid van kunstmatige intelligentie of machine learning te versnellen (parallelle rekenkracht)


Wat is EpiK-protocol?


Wat is "vloeistofgekoelde" mijnbouw?


Inleiding tot mantminer s19 pro hydro

Inleiding tot mantminer s19 pro hydro Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. is's werelds toonaangevende fabrikant van apparatuur voor vloeistofkoeling en ook de dichtstbijzijnde partner van whatsminer en mierenaar in China.

2023-04-04 Bekijk meer

De voordelen en nadelen van Whatsminer M 33S

De voordelen en nadelen van Whatsminer M 33S Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. is's werelds toonaangevende fabrikant van apparatuur voor vloeistofkoeling en ook de dichtstbijzijnde partner van whatsminer en mierenaar in China.

2023-04-03 Bekijk meer

Whatsminer M53 prestatieanalyse

Whatsminer M53 prestatieanalyse Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. is's werelds toonaangevende fabrikant van apparatuur voor vloeistofkoeling en ook de dichtstbijzijnde partner van whatsminer en mierenaar in China.

2023-03-31 Bekijk meer

S19 pro Hydro prijs en prestaties: is het de investering waard?

Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. is's werelds toonaangevende fabrikant van apparatuur voor vloeistofkoeling, en ook de dichtstbijzijnde partner van whatsminer en mierenmijner in China. S19 pro Hydro prijs en prestaties: is het de investering waard

2023-03-31 Bekijk meer

Bekijk meer