OM

Dongguan LIANLI Electronic Technology Co. Ltd., grunnlagt i 2017 og ligger i "Qingxi Town, Dongguan", den vakreste byen i Kina, er hovedsakelig aktivert med produksjon og salg av oljekjølingsservice, serverutstyr, understell, strømforsyninger (forskjellige tilpassede strømforsyninger, kraftforsyninger i industrien, Elektronisk utstyr i blokkjedene og databehandlingsprogrammer, utvikling av distribuert lagringsprogramvarealgoritme (utvikling av programvare, optimering og opplæring, serververing, klyngebygging, NFT-distribusjon, utvikling av smart kontrakt og andre fulle prosjektløsninger)

se mer

NYHETSSENTER

Hva slags GPU er det beste valget for AI-trening?

Som vi alle vet, dagens nyeste dyp læring modeller tar opp stort minneplass, og mange GPU-er som tidligere var kraftige i ytelse kan nå være litt utilstrekkelig i minnet. Utforsker kva GPU-ar som kan trene modeller utan minnefeil, som er bedre egnet for PC-ar og små arbeidsstasjonar. Konklusjonen i denne artikkelen er at videominnestørrelsen er svært viktig. Ja, videominnestørrelsen begrenser opplæringen av mange dype læringsmodeller.

2022-06-21 se mer

Hva er fordelene med Aleo?

2022-11-24 se mer

Ant gruppe samarbeider med kenanga Investment Bank Berhad om å utvikle kryptovenlige lommebøker og handelsapplikasjoner

2022-08-29 se mer

Zcash- grunnlegger: bygg end-to-end-kryptering på det grunnleggende laget eller gjør det enklere og effektivt å sikre privatliv og mot censur.

2022-08-27 se mer

Hvorfor GPU kan brukes til å øke datahastigheten for kunstig intelligens eller maskinlæring (parallell databehandling)


US SEC-formands artikkel: kryptoregulering vil være til fordel for investorer og markedet

2022-08-24 se mer

Australske reguleringsmyndigheter planlegger å fokusere på kryptoaktiver og Defa-relaterte svindel i løpet av de neste fire årene.

2022-08-25 se mer

"Bear Market Tenkning" Web3 middleware er tilgjengelig, hva mangler vi etter utbruddet?

En prat om nyere tankar på Web3: data, sosiale grafer og identitet. Web2 kjemper har lenge hatt eierskap og bruker rettigheter for brukerdata. og det finnes endeløse måter å tjene penger direkte eller indirekte gjennom data.

2022-07-09 se mer

se mer