DESPRE

Prin urmare, Comisia a adoptat o listă de informații în temeiul articolului 107 alineatul (1) din regulamentul de bază. Ltd., fondat în 2017 și situat în "Qingxi Town, Dongguan", cel mai frumos oraș din China, este angajată în principal în producția și vânzarea de cabinete de servicii de răcire a uleiului, echipamente de server, șasiuri; surse de energie (diverse alimentare personalizate, surse de energie electrică industriale) Blockchain gazdă echipamente electronice și software de calcul pe margine Dezvoltarea algoritmului software de stocare distribuit (dezvoltarea software-ului, optimizare și instruire, găzduire server, construcție de cluster, distribuție NFT, dezvoltarea contractului inteligent și alte soluții complete de proiect)

Vezi mai mult

INFORMARE

De ce GPU poate fi folosit pentru a accelera viteza de calcul al inteligenței artificiale sau al învățării mașinilor (putere paralelă de calcul)


De ce GPU poate fi folosit pentru a accelera viteza de calcul al inteligenței artificiale sau al învățării mașinilor (putere paralelă de calcul)


Ce este Protocolul EpiK?


Ce înseamnă minerit cu lichid?


Introducere la antminer s19 pro hidro s

Introducere la antminer s19 pro hidro Dongguan Lianli Electronic Technology Co. Ltd. este principalul producător de echipamente de răcire lichidă din lume; şi, de asemenea, cel mai apropiat partener al minăţii şi antminerului din China.

2023-04-04 Vezi mai mult

Beneficiile și dezavantajele Whatsminer M33S

Beneficiile și dezavantajele Comisiei Ltd. este principalul producător de echipamente de răcire lichidă din lume; şi, de asemenea, cel mai apropiat partener al minăţii şi antminerului din China.

2023-04-03 Vezi mai mult

Analiza performanței Whatsminer

Whatsminer M53 Analiza performanței Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. este principalul producător de echipamente de răcire lichidă din lume; şi, de asemenea, cel mai apropiat partener al minăţii şi antminerului din China.

2023-03-31 Vezi mai mult

S19 pro preț Hidro și performanță: merită investiția?

Prin urmare, Comisia a concluzionat că, în cazul în care Comisia nu a fost îndeplinită niciodată decizie. Ltd. este principalul producător de echipamente de răcire lichidă din lume; şi, de asemenea, cel mai apropiat partener al minăţii şi antminerului din China. S19 pro preț Hidro și performanță: merită investiția

2023-03-31 Vezi mai mult

Vezi mai mult