O NAS

Dongguan LIANLI Electronic Technology Co, Ltd., ustanovljen leta 2017 in se nahaja v "Qingxi Town, Dongguan", najlepše mesto na Kitajskem, se večinoma ukvarja s proizvodnjo in prodajo omar za hlajenje olja, opreme za strežnike, šasije, oskrbe z električno energijo (različne prilagojene napajalne napeljave, industrijski nadzorni napajalniki) Elektronska oprema in programska oprema za računalništvo na robu Razvoj distribuiranega programske opreme za shranjevanje (razvoj programske opreme, optimizacija in usposabljanje, gostovanje strežnikov, konstrukcija grozdov, distribucija NFT, razvoj pametnih pogodb in drugih celovitih projektnih rešitev)

Poglej več

NOVICE

Zakaj se GPU lahko uporablja za pospeševanje računalniške hitrosti umetne inteligence ali strojnega učenja (vzporedna računalniška moč)


Zakaj se GPU lahko uporablja za pospeševanje računalniške hitrosti umetne inteligence ali strojnega učenja (vzporedna računalniška moč)


Kaj je zdravilo EpiK Protocol?


Kaj je tekočinsko hlajeno rudarjenje?


Uvod v antminer s19 pro hidrogeno

Uvod v antminer s19 pro hydro Dongguan Lianli Electronic Technology Co., Ltd. je vodilni svetovni proizvajalec opreme za tekoče hlajenje, In tudi najbližjega partnerja moškega rudarja in rudarja na Kitajskem.

2023-04-04 Poglej več

Koristi in pomanjkljivosti podjetja Whatsminer M33S

Prednosti in slabosti podjetja Whatsminer M33S Dongguan Lianli Electronic Technology Co. Ltd. je vodilni svetovni proizvajalec opreme za tekoče hlajenje, In tudi najbližjega partnerja moškega rudarja in rudarja na Kitajskem.

2023-04-03 Poglej več

Analiza učinkovitosti Whatsminer M55

Whatsminer M53 Analiza učinkovitosti Dongguan Lianli Electronic Technology Co. Ltd. je vodilni svetovni proizvajalec opreme za tekoče hlajenje, In tudi najbližjega partnerja moškega rudarja in rudarja na Kitajskem.

2023-03-31 Poglej več

S19 pro Hidro cena in uspešnost: ali je vredno naložbe?

Dongguan Lianli Electronic Technology Co, Ltd. je vodilni svetovni proizvajalec opreme za tekoče hlajenje, In tudi najbližjega partnerja moškega rudarja in rudarja na Kitajskem. S19 pro Hidro cena in uspešnost: ali je vredno naložbe

2023-03-31 Poglej več

Poglej več