O NAS

Dongguan LIANLI Electronic Technology Co, Ltd., ustanovljen leta 2017 in se nahaja v "Qingxi Town, Dongguan", najlepše mesto na Kitajskem, se večinoma ukvarja s proizvodnjo in prodajo omar za hlajenje olja, opreme za strežnike, šasije, oskrbe z električno energijo (različne prilagojene napajalne napeljave, industrijski nadzorni napajalniki) Elektronska oprema in programska oprema za računalništvo na robu Razvoj distribuiranega programske opreme za shranjevanje (razvoj programske opreme, optimizacija in usposabljanje, gostovanje strežnikov, konstrukcija grozdov, distribucija NFT, razvoj pametnih pogodb in drugih celovitih projektnih rešitev)

Poglej več

NOVICE

Kakšna vrsta GPU je najboljša izbira za usposabljanje AI?

Kot vsi vemo, današnji najsodobnejši učni modeli zavzemajo velik spominski prostor, in veliko GPU, ki so bili včasih močni v učinkovitosti lahko sedaj nekoliko nezadostno v spominu. Raziskuje, katere GPU lahko usposabljajo modele brez pomnilnih napak, ki so bolje primerne za računalnike in majhne delovne postaje. Glavni zaključek tega članka je, da je velikost video pomnilnika zelo pomembna. Da, velikost video spomina omejuje usposabljanje mnogih globoko učnih modelov.

2022-06-21 Poglej več

Ant skupina sodeluje z Kenaga Investment Bank Berhad za razvoj kriptoprijaznih denarnic in trgovanja aplikacije

2022-08-29 Poglej več

Ustanovitelj Zcash: zgraditi šifriranje na osnovni plasti ali olajšati in učinkovito zagotoviti zasebnost in proti cenzuri

2022-08-27 Poglej več

Zakaj se GPU lahko uporablja za pospeševanje računalniške hitrosti umetne inteligence ali strojnega učenja (vzporedna računalniška moč)


Članek predsednika SEC: kripto regulacija bo koristila vlagateljem in trg

2022-08-24 Poglej več

Avstralski regulatorji nameravajo osredotočiti se na kripto sredstev in Defa povezane goljufije v naslednjih štirih letih

2022-08-25 Poglej več

"Bear Market Thinking" Web3 Middleware je na voljo, kaj manjka iz izbruha?

Pogovor o nedavnih mislih na Web3 Middleware: podatki, socialni grafi in identiteta. Web2 velikani so že dolgo imeli lastništvo in uporabo pravic uporabnikov, in obstajajo neskončni načini za ustvarjanje dobička neposredno ali posredno prek podatkov.

2022-07-09 Poglej več

Kaj je zdravilo EpiK Protocol?


Poglej več