Rreth nesh

Dongguan LIANLI Electronic Technology Co. Ltd., e themeluar në 2017 dhe e vendosur në Qingxi Qytetin, Dongguan, qyteti më i bukur në Kinë, është kryesisht i angazhuar në prodhimin dhe shitjen e qeverive të shërbimit të ftohjes së naftës, pajisjet e serverit, chassis, furnizimet e energjisë ( furnizimet e ndryshme të personalizuara të energjisë, furnizimet e energjisë së kontrollit industrial) Blockchain organizon pajisjet elektronike dhe programet e kompjuterive të zhvillimit të algoritmit të magazinimit të programit të shpërndarë optimizimi dhe udhëheqja e stërvitjes, pritja e serverit, ndërtimi i grumbullimit, shpërndarje NFT, zhvillimi i kontratës së zgjedhur dhe grupi i tjera i plotë i zgjidhjeve të projektit)

Shih më shumë

Lajme

Pse GPU mund të përdoret për të përshpejtuar shpejtësinë e kompjuterimit të inteligjencës artificiale apo të mësimit të makinerisë (fuqi paralele kompjuterike)


Pse GPU mund të përdoret për të përshpejtuar shpejtësinë e kompjuterimit të inteligjencës artificiale apo të mësimit të makinerisë (fuqi paralele kompjuterike)


Çfarë është EpiK Protocol?


Çfarë është "minimi i ftohtë"?


PSU e anminerit: Një udhëzim i plotë për Njësitë e furnizimit të energjisë për pajisje elektrike dhe shpërndarje.

Hyrje: PSU e anminerit luan një rol jetësor në industrinë elektrike dhe shpërndarjes elektrike. Ky udhërrëfyes synon t'ju japë një kuptueshmëri të vlefshme në këtë përbërës vendimtare, pa u shqyrtuar asnjë premtim, çmime, ose marka të veçanta. 1. Të kuptoj PSU anminer: PSU anminer, i shkurtër për njësinë e furnizimit të energjisë anminer, është një pajisje e specializuar e projektuar për të siguruar fuqi të besueshme dhe të efektshme t

2023-09-09 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit për zgjedhjen e PSU-së së duhur të vogël.

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e një PSU anmineer. Përcaktimi i kërkesave E efektshmëria dhe Konsumimi i energjisë: Maksimizimi i kthimit 5. Kompatibiliteti: Të sigurojmë një ndeshje të përsosur 6. Besueshmëri dhe i paqëndrueshëm: Investimi në jetëgjatësi 7. Ftohje dhe nivelet e zhurmës: Të mbajmë mirë? Perfo

2023-09-08 Shih më shumë

Udhëheqja e fundit për zgjedhjen e një furnizimi të lavdishëm: Çdo gjë që duhet të dini për minierat

2023-08-14 Shih më shumë

Evolucioni i tankeve të ftohjes së ujit në loje të PC-së

Tanket e ftohtit të ujit kanë revolucionuar botën e lojës së PC duke dhënë zgjidhje efektive ftohjeje për sistemet me funksionim të lartë. Ky artikull shqyrton evolucionin e tankeve të ftohjes së ujit dhe ndikimin e tyre në përvojën e lojës.

2023-08-07 Shih më shumë

Shih më shumë