OM

Försäljningsvolym Ltd., grundades 2017 och ligger i "Qingxi Town, Dongguan", den vackraste staden i Kina, är huvudsakligen engagerad i produktion och försäljning av serviceskåp för oljekylning, serverutrustning, chassi, strömförsörjning (olika anpassade strömförsörjningar, industriell styrning strömförsörjning) Blockchain värd elektronisk utrustning och edge computing programvara Utveckling av distribuerad lagringsprogramsalgoritm (programvaruutveckling, optimering och utbildning, serverhosting, klusterkonstruktion, NFT-distribution, utveckling av smarta kontrakt och andra kompletta projektlösningar)

visa mer

PRESSRUM

Vilken typ av GPU är det bästa valet för AI-träning?

Som vi alla vet tar dagens djupt lärande modeller upp enormt minne. och många GPU som tidigare var kraftfulla i prestanda kan nu vara något otillräckligt i minnet. Utforskar vilka GPUer som kan träna modeller utan minnesfel, som är bättre lämpade för datorer och små arbetsstationer. Den centrala slutsatsen i denna artikel är att videominnesstorlek är mycket viktig. Ja, videominnesstorlek begränsar träningen av många djupt lärande modeller.

2022-06-21 visa mer

Vilka är fördelarna med Aleo?

2022-11-24 visa mer

Ant grupp samarbetar med kenanga Investment Bank Berhad för att utveckla kryptovänliga plånböcker och handelsa

2022-08-29 visa mer

Zcash grundare: bygga end-to-end-kryptering i det grundläggande skiktet eller gör det enklare och effektivt att säkerställa integritet och anti censur.

2022-08-27 visa mer

Varför GPU kan användas för att påskynda beräkningshastigheten av artificiell intelligens eller maskininlärning (parallell datorkraft)


US SEC ordförande artikel: krypto reglering kommer att gynna investerare och marknaden

2022-08-24 visa mer

Australiska tillsynsmyndigheter planerar att fokusera på krypto tillgångar och Defa-relaterade bedrägeri under de kommande fyra åren.

2022-08-25 visa mer

"Bear Market Thinking" Web3 middleware finns tillgänglig, vad saknas vi från utbrottet?

En chatt om senaste tankar på Web3 mellanprogram: data, sociala diagram och identitet. Web2 jättar har länge innehat och det finns oändliga sätt att göra vinster direkt eller indirekt genom data.

2022-07-09 visa mer

visa mer